Jak na to.

Otázky které nejsou zahrnuty v níže uvedených fórech
Le_Ze

Jak na to.

Příspěvekod Le_Ze » 14 srp 2014 08:28

Zdravím.
Jsem uplny laik.
Jelikož v html programovat neumím, myslel jsem si že to přes tento program bude jednoduchší.
Našel jsem tento programek v jednom PC ve firmě a snažim se v něm udělat 1 stranku s gombiky.
Nikde jsem tu nevíděl zminku o spojeni s PHP.
Zajíma mně jak na to s klasickymi tlačitky Button a jak na to přes navigation bar.

Tady je stranka kterou mi udělal znamy a snažím se to použít v tomto programu.
Pomuže někdo?

Kód: Vybrat vše

<html>
<head>
<?php
if (isset($_POST['Button1']))
{
system('sudo /var/www/scripts/test.py > /dev/null &');
}
if (isset($_POST['Button2']))
{
exec('sudo python /var/www/red_off.py');
}
if (isset($_POST['Button3']))
{
exec('sudo python /var/www/gpio/yellow_on.py');
}
if (isset($_POST['Button4']))
{
exec('sudo python /var/www/gpio/yellow_off.py');
}
if (isset($_POST['Button5']))
{
exec('sudo python /var/www/gpio/green_on.py');
}
if (isset($_POST['Button6']))
{
exec('sudo python /var/www/gpio/green_off.py');
}
?>

  <title></title>
</head>
<body>
<form method="post">
  <table
 style="width: 75%; text-align: left; margin-left: auto; margin-right: auto;"
 border="0" cellpadding="2" cellspacing="2">
    <tbody>
 </tr>

  <tr>
  <td style="text-align: Left: 400;"><button name="Button1">Button 1</button></td>  </tr>

  <tr>
    <td style="text-align: Left: 400;"><button name="Button2">Button 2</button></td>
  </tr>

  <tr>
    <td style="text-align: Left: 400;"><button name="Button3">Button 3</button></td>
  </tr>

  <tr>
    <td style="text-align: Left: 400;"><button name="Button4">Button 4</button></td>
  </tr>

  <tr>
    <td style="text-align: Left: 400;"><button name="Button5">Button 5</button></td>
  </tr>

  <tr>
    <td style="text-align: Left: 400;"><button name="Button6">Button 6</button></td>
  </tr>
</tbody>
  </table>
</form>
</body>
</html>

chegue

Re: Jak na to.

Příspěvekod chegue » 14 srp 2014 12:52

Hoj, doporucuji zkouknout par tutorialu napr. od Briana Holdera "krok za krokem" na youtube, myslim ze te to nakopne spravnym smerem:)
Je jich tam tak akorat a pochopis z nich vse podstatne.

Neni se ceho bat, je to snadny a za chvili si z budes hrat sam.

Le_Ze

Re: Jak na to.

Příspěvekod Le_Ze » 14 srp 2014 13:30

Hoj.
No už to řeším dele a nic co by mně nakodlo jsem nenašel.
Nahazet tam tlačitka a pospojovat je s ruznyma strankama je přes tenhle program brnkačka.
Jak však docilit toho, aby se po kliknutí na ten button třeba spustíl ten python skrypt jsem nenašel.
Nebo třeba jak na obrazky?
Mam prvek image pro zobrazení obrazku.
Jak na to aby zdrojak otevřel textovy soubor, přčetl s něho čislo uložene třeba na 5 řadku a podle vysledku vykreslíl obrazek.
0 = obrayek č 1.
1 = obrayek č 2.
Toto určitě tento program nezvladne a bude se muset dodělat přes PHP

Nebo jak načíst nějaky text s textaku a vypsat ho do do komponenty text.

Le_Ze

Re: Jak na to.

Příspěvekod Le_Ze » 15 srp 2014 07:28

Hm.
Vypada to že jsou všichní na dovolene :?

chegue

Re: Jak na to.

Příspěvekod chegue » 25 srp 2014 19:11

nejsem si jistej zda chapu co presne potrebujes resit-vyresit.
Osobne php ani html nezmam proto jsem nasel pomocnika v WWB:) a zatim az na prar drobnosti jsem z neho dostal co jsem si predstavoval.

nechci malovat certa na zed, ale obavam se ze ve zdejsi "komunite webdeigneru" to tak bude asi obecne:)) proto take Wysiwyg.


Zpět na “WYSIWYG Web Builder - obecné otázky”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host