Proč mi nefunguje Captcha ?

Otázky které nejsou zahrnuty v níže uvedených fórech
Posada

Proč mi nefunguje Captcha ?

Příspěvekod Posada » 11 říj 2009 22:46

Nevíte někdo proč se mi na publikovaných stránkách nezobrazuje obrázek Captcha ? V čem je chyba ? Díky předem za odpověď
Problém je zde: http://www.masaze-ostrava.net/objednavka.php
Naposledy upravil(a) Posada dne 22 črc 2010 20:20, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
admin
Administrátor
Příspěvky: 710
Registrován: 27 úno 2009 07:23
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč mi nefunguje Captcha ?

Příspěvekod admin » 12 říj 2009 06:10

Máte na souboru captcha nastaven CHMOD 777?
Program WYSIWYG Web Builder k zakoupení - více zde
Česká lokalizace do programu WYSIWYG Web Builder - více zde
Upgrade programu WYSIWYG Web Builder - více zde

Posada

Re: Proč mi nefunguje Captcha ?

Příspěvekod Posada » 12 říj 2009 07:45

admin píše:Máte na souboru captcha nastaven CHMOD 777?

Zkusil jsem nastavit , ale bohužel bez výsledku. :cry:

Uživatelský avatar
admin
Administrátor
Příspěvky: 710
Registrován: 27 úno 2009 07:23
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč mi nefunguje Captcha ?

Příspěvekod admin » 12 říj 2009 15:56

zašlete mi to rozšíření které používáte, podívám se na to, info@wysiwygwebbuilder.cz
Program WYSIWYG Web Builder k zakoupení - více zde
Česká lokalizace do programu WYSIWYG Web Builder - více zde
Upgrade programu WYSIWYG Web Builder - více zde

Uživatelský avatar
admin
Administrátor
Příspěvky: 710
Registrován: 27 úno 2009 07:23
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč mi nefunguje Captcha ?

Příspěvekod admin » 13 říj 2009 11:45

V nastavení programu v položce html vypněte toto:
Obrázek

Musíte vypnout položku "Včetně GDFONTPATH (vyžaduje nalezení písma na serveru)"

Znovu nahrajte stránky a vyzkoušejte.
Program WYSIWYG Web Builder k zakoupení - více zde
Česká lokalizace do programu WYSIWYG Web Builder - více zde
Upgrade programu WYSIWYG Web Builder - více zde

Posada

Re: Proč mi nefunguje Captcha ?

Příspěvekod Posada » 13 říj 2009 20:50

admin píše:V nastavení programu v položce html vypněte toto:
Obrázek

Musíte vypnout položku "Včetně GDFONTPATH (vyžaduje nalezení písma na serveru)"

Znovu nahrajte stránky a vyzkoušejte.

Tak bohužel ani to nepomohlo. :cry: Když jsem to zkusil nahrát na server jiného webhostera , tak tam je vše OK. Není třeba si něco vyžádat od hostera ? Nějakou instalaci něčeho ?

Uživatelský avatar
admin
Administrátor
Příspěvky: 710
Registrován: 27 úno 2009 07:23
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč mi nefunguje Captcha ?

Příspěvekod admin » 15 říj 2009 07:40

To už netuším ale pokud to jinde funguje tak nastavení je OK v programu.
Popř. Captcha vyndat a dát tam to co mám v objednávkovém formuláři. Odesílatel musí zadat přesně jméno nebo číslo které určíte, např. 15-4. Výsledek 11 musí být zapsán aby se formulář odeslal. Nebo první měsíc v roce - leden, atd.

:idea: taky mi to občas nějaký spamer překoná, ale registrace do fóra to je neuvěřitelný kolik je tam spamerů, denně několik
Program WYSIWYG Web Builder k zakoupení - více zde
Česká lokalizace do programu WYSIWYG Web Builder - více zde
Upgrade programu WYSIWYG Web Builder - více zde

Uživatelský avatar
admin
Administrátor
Příspěvky: 710
Registrován: 27 úno 2009 07:23
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč mi nefunguje Captcha ?

Příspěvekod admin » 15 říj 2009 13:27

Na hostingu musí být povolen php a Gd knihovny.
http://php.about.com/od/advancedphp/ss/gd_library.htm
Program WYSIWYG Web Builder k zakoupení - více zde
Česká lokalizace do programu WYSIWYG Web Builder - více zde
Upgrade programu WYSIWYG Web Builder - více zde

Posada

Re: Proč mi nefunguje Captcha ?

Příspěvekod Posada » 15 říj 2009 19:41

admin píše:Na hostingu musí být povolen php a Gd knihovny.
http://php.about.com/od/advancedphp/ss/gd_library.htm

Tak již je to funkční.
Nakonec jsem po radě správce hostingu musel ručně ve zdrojáku souboru captcha1.php změnit cestu k fontu a to ve 4- tém řádku

z $font = 'verdana.ttf';
na $font = './verdana.ttf';

Každopádně díky za pomoc.. ;)

Uživatelský avatar
admin
Administrátor
Příspěvky: 710
Registrován: 27 úno 2009 07:23
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč mi nefunguje Captcha ?

Příspěvekod admin » 16 říj 2009 06:43

Tak to je dobře že se to rozchodilo
Program WYSIWYG Web Builder k zakoupení - více zde
Česká lokalizace do programu WYSIWYG Web Builder - více zde
Upgrade programu WYSIWYG Web Builder - více zde


Zpět na “WYSIWYG Web Builder - obecné otázky”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host