TOP list

Otázky ohledně vkládání html kódu do WWB
blada

TOP list

Příspěvekod blada » 02 pro 2009 22:12

Ahoj,po registraci a vygenerování html kódu jsem to umístil na stránky, TOP list je zobrazený správně ale nepočítá,
pomůže mi někdo,kde mám chybu..?

Uživatelský avatar
admin
Administrátor
Příspěvky: 710
Registrován: 27 úno 2009 07:23
Kontaktovat uživatele:

Re: TOP list

Příspěvekod admin » 04 pro 2009 23:07

vložte tam například kod odtud ze stránek jestli to bude fungovat:

Kód: Vybrat vše

<a href="http://www.toplist.cz/stat/932178"><script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.write ('<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=932178&logo=mc&http='+escape(document.referrer)+'&wi='+escape(window.screen.width)+'&he='+escape(window.screen.height)+'&cd='+escape(window.screen.colorDepth)+'&t='+escape(document.title)+'" width="88" height="60" border=0 alt="TOPlist" />');
//--></script><noscript><img src="http://toplist.cz/count.asp?id=932178&logo=mc" border="0"
alt="TOPlist" width="88" height="60" /></noscript></a>
Program WYSIWYG Web Builder k zakoupení - více zde
Česká lokalizace do programu WYSIWYG Web Builder - více zde
Upgrade programu WYSIWYG Web Builder - více zde


Zpět na “WYSIWYG Web Builder - html”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host