Manažer souborů - smazat obrázek

Otázky ohledně rozšíření (pluginů)
mellony

Manažer souborů - smazat obrázek

Příspěvekod mellony » 18 dub 2012 11:01

Potřebuji poradit zda není nějaká komponenta která umožní smazat soubor (v mém případě obrázek jpg.) přímo ze stránek tak abych nemusel použít FTP.
Zprovoznil jsem on-line album a chci mít nastavení tak abych mohl nejen lehce přidávat obrázky ale také je hlavně z fotogalerie smazat.
Zkoušel jsem komponetu PHP direcor listing ale ta bohužel neumí smazat patřičný soubor. (zase jenom umožňuje nahrání)

Uživatelský avatar
admin
Administrátor
Příspěvky: 707
Registrován: 27 úno 2009 07:23
Kontaktovat uživatele:

Re: Manažer souborů - smazat obrázek

Příspěvekod admin » 19 dub 2012 21:50

Já o ničem takovém nevím
Program WYSIWYG Web Builder k zakoupení - více zde
Česká lokalizace do programu WYSIWYG Web Builder - více zde
Upgrade programu WYSIWYG Web Builder - více zde

shafa

Re: Manažer souborů - smazat obrázek

Příspěvekod shafa » 22 dub 2012 19:24

mellony píše:Potřebuji poradit zda není nějaká komponenta která umožní smazat soubor (v mém případě obrázek jpg.) přímo ze stránek tak abych nemusel použít FTP.
Zprovoznil jsem on-line album a chci mít nastavení tak abych mohl nejen lehce přidávat obrázky ale také je hlavně z fotogalerie smazat.
Zkoušel jsem komponetu PHP direcor listing ale ta bohužel neumí smazat patřičný soubor. (zase jenom umožňuje nahrání)


Taky to řešim... a zatim nevyřešil...

Lubos12

Re: Manažer souborů - smazat obrázek

Příspěvekod Lubos12 » 26 dub 2012 18:28

Ahojte. Neviem aké máte znalosti PHP ale súbor si môžete veľmi jednoducho vymazať príkazom unlink. :) Ja keď som si robil vlastnú stránku na upload súborov tak v časti kde som ich chcel mazať som použil tento príkaz. Tak myslím že by to stačilo aj vám.

Tak rýchly návod pre WWB:
1. v časti kde chceš robiť mazanie obrázku si vlož Form, nastav si Form processing
2. vlož doň Editbox (Name: Editbox1)
3. vlož Button
4. potom si otvor Page HTML a do vygenerovanej časti PHP kódu, je hneď na začiatku vlož nad exit; príkaz unlink('./data/'.$Editbox1);
date je adresár kde sa mi ukladajú súbory, vy si ho prepíšte podla svojho, $Editbox1 je premenná kde máš zaznamenaný názov súboru. WWB neumožňuje do tejto časti písať takže to vloženie budete musieť urobiť až na konci po vygenerovaní stránky.

Takže na svojej stránke už len vypíšeš názov súboru a zatlačíš tlačítko, zvolený súbor vám vymaže. Ja som si to urobil tak že tam mám zobrazovanie súborov a keď ho vymažem tak zmizne. Je to jednoduché riešenie, snáď vám to pomôže a využijete ho možno aj pri inom. :)
Ten PHP direcor listing je pekne spravený ale to mazanie súborov by sa tam hodilo dorobiť.
Želám pekný deň.

igiss

Re: Manažer souborů - smazat obrázek

Příspěvekod igiss » 28 pro 2013 17:15

neviete niekto túto odpoveď od Lubos12 vysvetliť podrobnejšie? vďaka.




Zpět na “WYSIWYG Web Builder - rozšíření”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host